Oferta speciala valabila 27.09.2019 - Convertiti licentele perpetue Creo Foundation, Parametric sau Essentials, cu suport activ, in licente actuale "Creo Design"

Oferta Creo Design + Creo Simulation Live

Oferta Creo Design + Creo Simulation Live

Este cel mai bun moment sa va modernizati licentele Creo existente.

Noile pachete Creo Design includ acum mai multe functionalitati si extensii importante cu care veti rezolva orice problema de proiectare, mai rapid si mai usor. Convertiti licentele dumneavoastra perpetue Creo Foundation, Creo Parametric sau Creo Essentials, cu suport activ, in licente actuale "Creo Design" si beneficiati de toata puterea noilor pachete, acum la un pret special.

PTC in parteneriat cu Ansys au creat Creo Simulation Live, un produs ce revolutioneaza modul de lucru al inginerului proiectant in 3D CAD. Este prima solutie de simulare si analiza in timp real integrata intr-o solutie de proiectare parametrica.

Convertiti licentele dumneavoastra perpetue Creo Foundation, Creo Parametric sau Creo Essentials, cu suport activ, in pachetul "Creo Design + Creo Simulation Live" si beneficiati de toata puterea acestui pachet, la un pret special.

Testati gratuit Creo Simulation Live

Oferta este valabila pana la 27.09.2019. Pentru oferta personalizata sau informatii suplimentare, va rugam sa ne CONTACTATI.