Oferta speciala "All Things Creo": Beneficiati de 50% reducere pentru orice extensii Creo la un pachet de baza Creo Parametric nou achizitionat pana la 30 iunie 2018

Oferta speciala All Things Creo

Oferta speciala All Things Creo

PTC Creo este solutia de proiectare 3D care va ajuta sa inovati si sa creati mai rapid produse de calitate superioara, avand avantajul reutilizarii celor mai bune dintre proiectele existente si inlocuirii ipotezelor de proiectare cu date reale.

Beneficiati de 50% reducere pentru orice extensii Creo la un pachet de baza Creo Parametric Essentials sau Engineer achizitionat pana la 30 iunie 2018.

Extensii Creo pentru modelare 3D

Extensii Creo pentru modelare 3D

Oricare ar fi specificul proiectului dvs., daca aveti nevoie de modelare directa sau parametrica, daca proiectati produse complet noi sau optimizati proiecte existente, Creo are o varietate de extensii specializate care va asigura un plus de inovare si rapididate si o colaborare mai eficienta.

Extensii Creo pentru simulare

Extensii Creo pentru simulare

Extensiile Creo pentru simulare va ajuta sa luati mai rapid cele mai bune decizii de proiectare. Testarea virtuala a produsului inca de la inceputul procesului de proiectare si oricand pe parcursul sau, reduce dependenta de prototipuri fizice costisitoare si creste durabilitatea, fiabilitatea si siguranța produsului.

Extensii Creo pentru fabricatie

Extensii Creo pentru fabricatie

Treceti rapid de la proiectare la fabricatie cu ajutorul extensiilor Creo. Un sistem unitar de proiectare-fabricatie va asigura asociativitatea necesara actualizarii documentiei de fabricatie la orice modificare a modelului 3D. Cu functionalitatea integrata de modelare directa modificati rapid modelul pentru a-l pregati pentru programare CNC.

Extensii Creo pentru conectivitate

Extensii Creo pentru conectare

In epoca IOT, creati modele inteligente si conectate cu ajutorul Creo, folosind date reale rezultate din utilizarea efectiva a produsului si nu presupuneri. Colaborarea nu a fost niciodata mai usoara, cu functionalitatile integrate pentru transpunerea in realitatea augmentata (AR) și abilitatea de a lucra cu fisiere create in alte sisteme CAD.

Oferta este valabila pana la 30.06.2018. Pentru oferta personalizata sau informatii suplimentare, va rugam sa ne CONTACTATI

  • Urmariti noutati si pe linkedin/cadventure