Programul de loialitate PTC Creo continua pana la 30 septembrie 2018: treceti la licentiere anuala, alegeti orice pachet Creo Parametric Essentials si primiti gratuit 3 extensii Creo la alegere

Program de loialitate PTC Creo

Program de loialitate PTC Creo

Tehnologiile noi deschid o lume noua de posibilitati companiilor care dezvolta produse. De la imprimarea 3D, la realitatea augmentata, la definirea completa a unui model digital inteligent si conectat, Creo va permite sa va personalizati setul de instrumente de proiectare asa cum aveti nevoie.

Schimbati licenta dumneavoastra Creo perpetua cu suport activ cu o licenta anuala Creo Parametric Essentials, Team, Plus sau Premium si alegeti 3 extensii Creo, bonus pe toata perioada de licentiere.

Alegeti 3 dintre extensiile Creo Parametric:

Creo Interactive Surface Design Extension

Creo Interactive Surface Design Extension (ISDX) | DEMO

Creati suprafete free-form pentru a putea modela anumite componente cu o estetica distincta, esentiala pentru produsul dvs.

Beneficii: Construiti geometrie freeform în orice moment al proiectarii; Definiti rapid curbe si suprafete; Adoptati rapid orice modificare de proiectare, pentru a reduce timpul de dezvoltare a produsului.

Creo Piping and Cabling Extension

Creo Piping and Cabling Extension (PCX) | DEMO

Proiectati sisteme complexe de cabluri si conducte, instalatii hidraulice sau pneumatice, cu tubulatura de inalta presiune sau presiune scazuta, conducte de mari dimensiuni.

Beneficii: Captati informatii din diagrame si scheme 2D si documentati complet procesul de fabricatie; Determinati rapid traseul optim pentru a atinge obiectivele de prelucrabilitate, cost si functionalitate.

Creo Simulation Extension

Creo Simulation Extension | DEMO

Utilizati aceasta solutie pentru analiza structurala, termica si vibratii, cu un set cuprinzator de functionalitati de analiza FEA, pentru a valida performanta prototipurilor virtuale 3D.

Beneficii: Realizati tipurile de analiza CAE standard: analiza statica tensiuni si deplasari, analiză modala, flambaj, analiza termica stationara, optimizare.

Creo Additive Manufacturing Extension

Creo Additive Manufacturing Extension | DEMO

Proiectati pentru fabricatie prin imprimare 3D, optimizati, validati si controlati imprimarea 3D intr-un mediu unic, pentru a reduce timpul general de procesare, operatiile laborioase si riscul de a gresi.

Beneficii: Creati structuri de sprijin pentru sustinerea geometriei, controlate prin parametri si le optimizati pentru cerinte multiple de proiectare; Construiti, urmariti, validati si gestionati operatiile de imprimare, pe care apoi le puteti salva si reutiliza.

Oferta este valabila pana la 30.09.2018. Pentru oferta dumneavoastra si informatii suplimentare va rugam sa ne CONTACTATI.

  • Urmariti noutati si pe linkedin/cadventure