Vrem sa fim prima alegere a clientilor atunci cand cauta un partener care sa le ofere solutii CAD/CAM/PLM impreuna cu experienta, profesionalism, implicare

Valorile noastre

Valorile noastre

Construim cu clientii nostri o relatie bazata pe incredere si siguranta, oferindu-le servicii de calitate superioara, care adauga o valoare reala afacerii lor. Ce ne defineste?

Respectul fata de client. Facem ce spunem ca facem. Constienti de raspunderea ce ne revine in fata clientilor si partenerilor nostri de afaceri, investim continuu pentru a ne imbunatati performantele in ceea ce stim sa facem cel mai bine, furnizarea si suportul solutiilor software ale PTC, partenerul nostru din anul 2011.

Respectul fata de echipa. Fiecare dintre noi este important. Suntem impreuna deoarece aici este locul in care muncim cu pasiune, crestem impreuna cu dumneavostra, clientii nostri, si ne putem demonstra valoarea ajutandu-va. Pentru echipa noastra tehnica, pasiunea pentru profesia de inginer este criteriu de selectie.

Intelegere. Nu oferim solutii generice. Vrem sa intelegem preocuparile si asteptarile dumneavoastra, si impreuna, sa stabilim cum va putem ajuta. Managementul nostru este unul necomplicat, care ne permite sa fim flexibili, sa luam decizii si sa actionam rapid, punand intotdeauna pe primul plan rezultatele pe care le asteptati.

Integritate. Credem ca respectul si increderea vin doar in urma unor promisiuni indeplinite. De aceea, continuam sa ne indreptam resursele, priceperea si eforturile catre proiecte si colaborari care aduc valoare, si care consolideaza cele doua idei in care credem, respectul si increderea reciproca.