Programele PTC pentru mediul educational au ca scop atragerea si formarea tinerilor pentru o cariera in domenii, precum stiinta, tehnologia, ingineria, fabricatia

Invatamant si Cercetare

Invatamant si Cercetare

Impreuna cu partenerii nostri credem ca succesul durabil al nostru, al clientilor nostri si al societatii romanesti in general, sta in modul in care reusim sa transmitem generatiei urmatoare cunostintele si puterea de a rezolva probleme reale de natura economica, sociala si de mediu.

Pregatirea pentru anii de facultate si pentru viitoarea cariera

Programele PTC pentru mediul educational au ca obiectiv tocmai pregatirea tinerilor pentru anii de studentie si apoi pentru o cariera - pline de satisfactii, vizate fiind domeniile: stiinta, tehnologie, inginerie, fabricatie. In industrie exista o cerere imensa pentru profesionisti talentati si pasionati in aceste domenii. Mai mult, marile provocari ale zilelor noastre vor fi depasite doar cu profesionisti in aceste domenii, capabili sa inoveze. Problema este insa numarul mic de elevi de liceu care aleg cursurile universitare in domenii tehnice, si numarul si mai mic de absolventi de facultate care ajung sa lucreze efectiv in industriile respective.

Educatie in domeniul dezvoltarii de produs

Programele educationale ale PTC acopera intregul proces de dezvoltare a produselor, permitandu-le studentilor sa invete despre modul in care produsele sunt realizate, incepand de la conceptul initial si pana la asigurarea suportului produsului final. Acest mod de a transmite informatie adaptata la cerintele reale ale pietei, ofera studentilor abilitati care isi vor gasi aplicabilitate in industrie si oportunitati de a isi pune in practica cunostintele acumulate.

Oportunitati de cariera

Peste 27.000 de companii din intreaga lume cauta in permanenta ingineri talentati, cu educatie si experienta in dezvoltarea de produs folosing solutiile PTC, si cu competente dintre cele mai diverse. Proiectarea, fabricatia si suportul produselor necesita specialisti cu diferite competente, cum ar fi: marketing, design industrial, stiinte, inginerie, business, si multe altele.

Programele PTC pentru mediul educational din Romania: