Martie 2018 - Cu Creo 5.0 inovati mai mult si creati mai rapid produse de calitate superioara, avand avantajul reutilizarii celor mai bune proiecte existente si inlocuirii ipotezelor de proiectare cu date reale

Creo Parametric 5.0

Creo Parametric 5.0

Creo 5.0 stimuleaza creativitatea, deschide posibilitati noi si revolutioneaza modul in care echipele de proiectare lucreaza impreuna. Combina functionalitati IOT, AR si CFD pentru a va ajuta sa proiectati produse inteligente și conectate. Creo 5.0 transforma modul in care echipele de proiectare colaboreaza, acestea putand acum sa ia decizii de proiectare importante folosind date reale provenind din functionarea produsului.

Creo 5.0 Preview

Ce e nou in Creo 5.0?

Beneficiati de tot ce e nou in proiectarea 3D CAD:
- Interfata grafica imbunatatita
- Imbunatatiri ale functiilor de modelare pentru mai multa productivitate
- Functionalitati noi pentru optimizare topologica, analiza CFD, imprimare 3D (Additive Manufacturing), fabricatie (CAM), Realitate Augmentata și colaborare intr-un mediu multi-CAD

Imbunatatiri in procesul de modelare. Accelerati productivitatea cu:

- Functia volume helical sweep
- Regiuni de schita in geometrie
- Imbunatatiri la interfata grafica si la nivelul experientei utilizatorului: selectie, cautare.
- Alegerea modului de vizualizare a modelului 3D, in proiectie ortogonala sau in perspectivă
- Definire inclinari pe suprafete cu racordari

Creo 5.0 Volume Helical Sweep
Creo 5.0 Topology Optimization

Modelare

Extensie noua - Creo Topology Optimization

Cu extensia Creo Topology Optimization, tot ce aveti de facut este sa definiti obiectivele si constrangerile impuse modelului, iar Creo va crea automat pentru dumneavoastra cea mai buna varianta de geometrie parametrica.

Simulare si Analiza

Extensie noua - Creo Computational Fluid Dynamics (Base, Plus si Premium)

O solutie completa CFD pentru utilizatorul CAD. Acum aveti instrumente de analiza la indemana. Identificati si remediati posibile probleme cauzate de curgerea fluidelor sau gazelor in jurul produselor dvs., inca de la inceputul procesului de proiectare - inainte de a investi in realizarea de prototipuri fizice.

Creo 5.0 CFD
Creo 5.0 Metal Printing

Imprimare 3D metal

Capabilitatile de fabricare prin imprimare 3D (Additive Manufacturing) au fost perfectionate. Creo 5.0 ofera suport pentru imprimantele care folosesc material plastic Stratasys și 3D Systems, precum și biblioteca de imprimante Materialise. În plus, puteți genera și personaliza structurile de sprijin necesare pentru imprimare 3D piese din metal.

Prelucrare matrite

Extensie noua - Creo Mold Machining

Noua extensie de prelucrare Creo Mold Machining oferă capabilități dedicate, optimizate, pentru frezare high speed, 3 axe + pozitionare la 5, pentru matrițe, stante, electrozi, prototipuri. Ideala pentru productia unicat sau serie mica.

Creo 5.0 Mold Machining
Creo 5.0 Augmented Reality
Augmented Reality

Inca de la versiunea anterioara beneficiati de Realitate Augmentata in fiecare pachet de baza Creo Essentials sau Engineer. Cu cateva click-uri, puteti crea si publica o experienta AR direct din modelul dvs. CAD. Noile capabilitati Creo 5.0 va permit sa gestionati accesul catre experientele AR pe care le creati.
Colaborare in mediul Multi-CAD

Cu tehnologia Unite in Creo 5.0, puteti deschide si fisiere create cu Autodesk Inventor, iar cu ajutorul extensiei Creo Collaboration Extension for Autodesk Inventor aveti si actualizarea asociativa in Creo a modificarilor efectuate in Autodesk Inventor.
Creo 5.0 Autodesk Inventor Update

Resurse suplimentare