Bucuresti, iunie 2011 - PTC®, The Product Development Company®, organizeaza in parteneriat cu EMERSON, Cadventure si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca o scoala de vara ce are ca obiectiv formarea de specialisti in utilizarea Creo

Curs intensiv Creo la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Curs intensiv Creo la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

București 29 iunie 2011 - PTC® (NASDAQ:PMTC), The Product Development Company®, organizeaza în parteneriat cu EMERSON (NYSE: EMR), Cadventure și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca o școală de vară ce are ca obiectiv formarea de specialiști în utilizarea Creo. Cursurile se vor desfășura în perioada 04 - 22 iulie 2011 în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și vor fi susținute de o echipă de specialişti software din cadrul companiei Emerson.

Şcoala va forma anul acesta 14 studenţi de la Facultatea de Construcţii de Maşini din Cluj-Napoca. Timp de 3 săptămâni studenții vor participa la un program intensiv, de 6 ore pe zi, în cadrul căruia vor învăţa să utilizeze programul de proiectare 3D, Creo.

Școala a luat naştere la iniţiativa companiei Emerson, sprijinul acordat de PTC constând într-un pachet de licențe academice Creo gratuite.

AGENDA CURSULUI

  • 04 - 08 iulie: Utilizare CreoTM în aplicaţii industriale (tehnici de modelare robustă)
  • 11 - 15 iulie: Studiu de caz. Studenţii vor primi un ansamblu pe care vor trebui să îl demonteze, să facă schiţe după componente, să modeleze componentele şi ansamblul (proiectare dupa releveu) folosind noţiunile învăţate în prima săptămâna
  • 18 - 22 iulie: Training analiză de toleranţe. Studenţii vor trebui să finalizeze desenele de execuţie ale ansamblului modelat în cea de-a doua săptămână folosind noţiunile asimilate.

* * * * * * * *

Despre Emerson (www.emerson.com)

Emerson (NYSE: EMR) este o companie multinationala ce actioneaza in domeniul productiei si ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse si servicii in urmatoarele arii: generarea energiei electrice, managementul proceselor industriale, automatizare, climatizare, scule si unelte profesionale, sisteme de depozitare. Recunoscuta la nivel global pentru inovatie tehnologica si excelenta in management, Emerson are aproximativ 127.700 anagajati si peste 240 locatii de productie la nivel mondial.

Despre PTC (www.ptc.com)

Fondata in anul 1985 compania PTC (Nasdaq: PMTC) The Product Development Company®, dezvolta si comercializeaza solutii software de gestionare a ciclului de viata a produselor (Product Lifecycle Management - PLM). Destinate industriei si nu numai, aceste solutii raspund exigentelor globalizarii, contribuind la reducerea timpului de lansare pe piata a produselor si la eficientizarea proceselor operationale asociate dezvoltarii de produse.

Despre Programul Academic PTC (http://www.ptc.com/go/academicprogram)

Programul Academic PTC este o inițiativă globală ce are ca scop crearea unei legături strânse între programul educativ oferit de către instituțiile de învățământ și nevoile reale ale industriei, respectiv ale angajatorilor. Astazi, aproximativ 25000 de școli și licee, 1800 de universități și peste 10 milioane de studenți din 30 de țări folosesc soluțiile PTC. Compania propune elevilor un program educațional original în gestionarea ciclului de viață a produselor (PLM) și oferă accesul la soluții software de top utilizate în industrie, resurse de formare cât și materiale didactice pentru profesori.

CONTACT

Cristian Pop, Emerson, Cristian.Pop@emerson.com

Laura Serafinceanu, PTC Eastern Europe, lserafinceanu@ptc.com

Prof. dr. ing. Marius Bulgaru, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Facultatea Construcţii de Masini, Marius.Bulgaru@tcm.utcluj.ro

Elisabeta Nicu, Cadventure - Reseller autorizat PTC in Romania, elisabeta.nicu@cadventure.ro