Noiembrie 2015 - Optiuni de licentiere anuala pentru toate produsele PTC Creo, PTC Mathcad, PTC Arbortext, PTC Windchill, pentru a sustine nevoia de flexibilitate si scalabilitate a companiei dumneavoastra in continua dezvoltare.

Licente PTC anuale

Licente PTC anuale

Platiti doar licentele de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie.

PTC oferă acum opțiuni de licentiere pe baza de abonament anual pentru toate produsele sale software, pentru a susține nevoia de flexibilitate și scalabilitate a companiei dumneavoastra in continua dezvoltare. Optiunile inteligente de licentiere anuala permit accesul la tehnologia software și suportul tehnic necesare afacerii dumneavoastră, într-o maniera simpla și echilibrata atat de necesara companiilor moderne de astăzi. Cu un abonament PTC / PTC Subscription, platiti doar licentele care va sunt necesare si eliminați costurile cu intretinerea celor care stau nefolosite.

De ce licente anuale PTC? Din ce in ce mai mult, clienții au cerut un model flexibil de licentiere, cat mai accesibil la inceput si care sa se adapteze nevoilor pe termen lung, in functie de fluctuațiile in ceea ce priveste volumul de lucru. Este vorba despre a asigura clienților flexibilitate și libertatea de a alege modul de accesare a soluțiilor noastre.

Licente anuale vs. licente perpetue. Cu un abonament anual, platiti doar licentele de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie. Iar la sfarsitul fiecarei perioade de abonament, puteti reevalua necesarul de licente in functie de volumul de lucru si tipul de proiecte, putand lua in considerare si factori precum: utilizarea de personal temporar, caracterul periodic al proiectelor, constrangeri financiare de moment, etc.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastra:

  • Cumparati doar licentele de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie. Ajustati numarul de licente, utilizati un mix de produse - perpetue cu suport anual si licente pe baza de abonament anual, schimbati licentele odata cu schimbarea tipului de proiecte si a prioritatilor.
  • O investitie initiala minima pentru licentele si suportul de care aveti nevoie, cu beneficii imediate.
  • O bugetare exacta a investitiei initiale si previzibila pe termen lung, cu costuri si termene de plata cunoscute, transparente, pentru licentele PTC si suportul necesar, acum incluse in acelasi abonament.
  • Un control mai bun al costurilor cu licentele, si posibilitatea alocarii acestora cheltuielilor de exploatare si nu cheltuielilor de capital.

Resurse suplimentare: