August 2013 - Imbunatatirile aduse celei mai noi versiuni majore Creo View 3.0 vizeaza lucrul cu ansambluri mari, interfata grafica aliniata cu cea a Creo Parametric si usurinta in utilizare. Clientii cu contract activ de suport o pot descarca chiar acum

PTC Creo View 3.0

PTC Creo View 3.0

Va prezentam in cele ce urmeaza, imbunatatirile Creo View MCAD 3.0. care ne-au placut cel mai mult.

1. Lucrul cu modele mari este acum mai usor.

Pana acum, pentru a lucra cu Creo View MCAD, pe statii cu sistem de operare pe 64-bit, cu modele care necesitau mai mult de 3.5 GB memorie, era necesara extensia Creo View Massive Assembly. De acum, puteti deschide ansambluri ce necesita pana la 8 GB memorie, cu licenta Creo View MCAD, fara extensia Massive Assembly. Limita de 3.5 GB ramane pentru PTC Creo View Lite and PTC Creo View Express

2. Optiuni de selectare imbunatatite

Acum este mai usor sa selectati direct folosind elemente geometrice accesibile instantaneu: axa de rotatie pentru con, clindru, tor, centrul sferei si torului, varful conului. Aceste imbunatatiri va ajuta sa selectati exact ceea ce va este necesar, in special atunci cand utilizati noul instrument de masurare unde puteti selecta mai multe obiecte.

3. Interfata grafica noua pentru masurare in PTC Creo View

Noua interfata grafica pentru efectuarea de masuratori este acum aliniata cu cea a Creo Parametric, este asadar mai intuitiva si ajuta la cresterea productivitatii si imbunatatirea experientei utilizatorului.

4. Personalizarea interfetei Ribbon in PTC Creo View

Puteti personaliza interfata grafica a PTC Creo View MCAD si PTC Creo View ECAD prin eliminarea sau reordonarea de tab-uri, grupuri si butoane din interfata standard, sau definirea de grupuri proprii din butoane existente. Aveti flexibilitaea de a personaliza interfata pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra prin plasarea celor mai des utilizate comenzi in cea mai potrivita locatie.

5. Translatarea si Rotirea Obiectelor in PTC Creo View

Functionalitatea de a manevra cu precizie obiecte in fereastra grafica, cu ajutorul instrumentului de control grafic (dragger) este disponibila si in Creo Parametric, de unde o mai buna aliniere a celor doua aplicatii.

6. Compatibilitatea PTC Creo View cu versiuni actuale ale sistemelor de operare si browserelor suportate

• Microsoft Windows 8, pe 32-bit si 64-bit • Windows Internet Explorer 10 • Mozilla Firefox 17

7. Vizibilitate imbunatatita asupra informatiei de fabricatie

Evidentierea independenta a adnotarilor la nivel de component si ansamblu, adnotari create in aplicatia CAD si vizualizate in formatul Creo View, imbunatateste modul de utilizare si controlul informatiei de fabricatie in PTC Creo View.

8. Optiuni de cautare in ansamblu utilizand coduri de culori

Puteti efectua o cautare in ansamblu pe baza atributelor acestuia, rezultatele cautarii fiind evidentiate conform codurilor de culori, atat in structura ansamblului general cat si in subansamblurile acestuia.

9. Organizarea adnotarilor, imbunatatita

Adnotarile publicate din PTC Creo Parametric sunt automat redimensionate in PTC Creo View pentru a putea fi vizualizate in fereastra, indiferent de marimea acesteia, sau deschise intr-o fereastra noua.

10. Gasirea rapida a comenzilor in PTC Creo View

Este usor sa gasiti orice comanda in interfata, meniu sau toolbar. Tastati o comanda in caseta de cautare si obtineti o lista de comenzi care se potrivesc cautarii dumneavoastra. Indicand cu mouse-ul comanda cautata, aceasta este evidentiata in interfata grafica.

Daca aveti contract activ de suport, treceti acum la Creo View 3.0, descarcati kit-ul de instalare aici.