Ne straduim sa ne imbunatatim suportul tehnic in fiecare zi. Resursele de web suport asigurate de PTC se imbunatatesc in fiecare zi. Functionalitatile incluse in versiunile noi sunt tot atatea raspunsuri la sugestiile si cerintele dumneavoastra

Suport inactiv? Reactivati

Suport inactiv? Reactivati

Investitia in suport: o initiativa strategica

Aplicatiile software ale PTC sunt implementate pentru a realiza beneficii atat pe termen scurt cat si pe termen lung. In timp ce valoarea realizata ca urmare a utilizarii anumitor functionalitati si imbunatatirii unor procese este imediata, pentru ca aceasta valoare sa fie sustinuta si sa creasca in timp, este necesara o strategie care sa asigure eliminarea anumitor riscuri si implementarea a tot ceea ce este nou si imbunatatit.

La fel ca si in cazul altor resurse, timpul si progresele tehnologice pot provoca functionarea defectuoasa, incompatibilitati, iar in cazul aplicatiilor software, si vulnerabilitati de securitate. Cu toate acestea, aplicatia software este o resursa unica, o oportunitate pentru orice companie de a beneficia de imbunatatirile continue pentru a consolida investitia initiala.

Care este planul dumneavoastra?

  • pentru a va asigura compatibilitatea intre aplicatii, la actualizarea sistemelor de operare si a aplicatiilor de baze de date?
  • pentru a va apara de atacurile cibernetice?
  • pentru a va mentine compania in avantaj fata de competitia care adopta cele mai noi tehnologii software?
  • pentru a beneficia cu adevarat de expertiza furnizorului aplicatiei software, astfel incat administratorii IT si utilizatorii sa nu piarda timp incercand sa rezolve singuri probleme?

Contactati-ne acum pentru planul dumneavoastra de reactivare.