Scopul Site-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca rapid si usor informatii structurate cu privire la aplicatiile software, serviciile conexe oferite si beneficii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Informatii despre Site

Site-ul www.cadventure.ro, design-ul si continutul sau, sunt proprietatea CADVENTURE SRL, cu sediul in Craiova, Str. Fratii Golesti nr. 108A, CUI RO28166292, J16/404/2011

Utilizarea site-ului si a continutului

CADVENTURE SRL permite vizualizarea si utilizarea informatiilor de pe acest Site, exclusiv in scop personal, informativ.

Denumirile comerciale, logo-urile, marcile de inregistrare, marcile de servicii, textul si imaginile incluse in Site, sunt proprietatea CADVENTURE SRL si a partenerilor sai, si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este interzisa copierea, reproducerea sau stocarea oricarui element de continut, text, imagini, logo-uri pe un alt site Web, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei sau in orice alt scop comercial.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, putem sterge sau adauga informatie pe site, sau arhiva din continut.

Obligatii privind inregistrarea

La completarea formularului de contact si la inregistrarea in vederea accesului la sectiunea interna a Site-ului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, care sa ne permita sa va putem contacta si sa va oferim informatiile, suportul sau nivelul de acces in site, solicitate. In situatia in care consideram ca obligatia dumneavoastra privind inregistrarea nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea Site-ului fara nicio notificare prealabila.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

CADVENTURE SRL administreaza datele personale furnizate de catre si despre dvs. in conditii de siguranta, conform legii si numai pentru scopurile specificate. Formularul de contact /inregistrare inclus in Site cere informatii prin care puteti fi contactati pentru a procesa solicitarea dvs., pentru a va asigura accesul la sectiunea cu acces limitat a Site-ului (sectiunea interna a Site-ului destinata exclusiv clientilor) si pentru transmiterea de buletine informative periodice.

CADVENTURE SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti doar daca acest lucru este cerut de lege sau pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale CADVENTURE SRL si ale partenerrilor sai.

Declinarea responsabilitatii

CADVENTURE SRL nu va fi responsabila pentru pagube directe, indirecte, oportunitati pierdute, profit nerealizat sau probleme de orice fel, care pot aparea din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site.

Link-uri catre alte site-uri

Legaturile la site-urile partenere sunt oferite in acest Site ca un avantaj. CADVENTURE SRL nu are control si nu va fi responsabila pentru continutul acestor Site-uri, pentru niciun fel de pagube sau probleme care pot aparea din continutul sau operarea acestora.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin vizitarea si utilizarea acestui Site ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.